Page content

Problemen naar werk

                                                                      PWT logo los

Problemen naar Werk?

Geen baan kunnen vinden?

Angst om je baan te verliezen?  Bang om werk te doen wat je niet wilt? 

  

 

Je hoort vaak dat het moeilijk is om aan een baan c.q. ander werk te komen.  Men roept ook al jaren dat het erg moeilijk is om aan het werk te komen als men een gat in de CV heeft van een jaar of langer.  Net van school komt en nog geen ervaring heeft of als men een bijstands- WW– Wajong- WIA uitkering heeft.  Sterker nog hoe vaak heb je het gevoel gehad niet meer nodig te zijn op de arbeidsmarkt ?

Wees geen kikker in de emmer. Maar kijk eens over de rand ! Ik heb zo’n beetje alle niveaus van school naar uitkering, van uitkering naar werk, van werk naar WAO- uitkering , van WAO- uitkering naar Zelfstandig Ondernemer doorlopen met succes !   Dit klinkt misschien een beetje vreemd voor je maar dit maak ik als prof dagelijks mee.  Bedenkt hierbij het volgende, waar een wil is, is een weg, ook voor jou !

Door zelf met succes een traject te hebben afgelegd kan ik als Loopbaanprofessional en als ervaringsdeskundige  jouw professioneel ondersteunen.  Of je nu een uitkering hebt, problemen wilt oplossen in je huidige functie om ontslag te voorkomen, toe bent aan een nieuwe uitdaging van baan naar baan (outplacement & 2de spoortrajecten) en of wilt gaan ondernemen in werk wat bij je past.  Je bent bij ons op het juiste adres.

“ONTDEK hoe het wél voor jou werkt naar Passend Werk !” 

Wat kun je van ons verwachten ?

Je ontvangt onder andere toegang tot:

 • Persoonlijke training zoals ik die bied, sluit aan bij wat jou bezighoudt. 
 • Ontdek wat jouw blinde vlekken en blokkades zijn en hoe je ervan af komt om je doelstelling te realiseren.
 • Leer hoe je direct gericht TEMPO kunt gaan maken !
 • Krijg door hoe je de arbeidsmarkt VOOR je kunt laten werken (in plaats van tegen!)
 • Kom te weten hoe je je concurrenten het nakijken kunt geven  (hoger op prioriteit geven)
 • Vind uit welke Succes Strategieën je (gisteren) echt MOET gaan toepassen.

En ook nog niet te vergeten:

 • Word geïnspireerd door je trainer om met plezier en met structuur actie te ondernemen
 • Krijg inzicht in wat werkt en wat niet (vind dit wiel niet zelf uit voor de honderdste keer. ( daar heb je de tijd niet voor)??????? 
 • Krijg inzicht in je talenten en vaardigheden en hoe je deze creatief kunt omzetten tot U.S.P. (Unique Selling point)
 • Krijg inzicht waarom je kiest zoals je dat toe nu toe deed en nu nog steeds doet.
 • Krijg inzicht in je affiniteiten en hoe je dit kunt omzetten in passend werk.
 • Word geïnspireerd om jouw reis naar jouw gewenste baan of onderneming DIRECT te starten

 

Let op: wachtlijst op ma- en vrijdagen !

 

De meest complete totaaloplossing  voor mensen zonder werk, passie voor modern ondernemerschap en/of van werk naar werk.

Training       +       Kennis       +       Begeleiding        +          Actie =   Passend Werk ! 

Deze totaaloplossing heb ik vormgegeven in een Trainingsprogramma waar ik al sinds 2004 mee werk. Toen ik zelfstandig ondernemer werd startte ik naast het Life Coaching Programma ook direct de Passend Werk Scan.

Kort samengevat hield dat in dat ik mensen met uitkering, nieuwe ondernemers en mensen van baan naar baan de mogelijkheid gaf om met mij te gaan samenwerken naar passend werk. In ons trainingsprogramma kun jij relatief in korte tijd groeien naar zelfstandig ondernemerschap op parttime en fulltime basis en/of naar een passende functie.

 

Welke voordelen biedt mijn  Trainingsprogramma voor jou?

Ik zal even een paar voordelen van mijn  Trainingsprogramma voor je op een rijtje zetten. Dit zijn overigens niet zomaar beweringen maar feiten. Dit is namelijk waar ik me de afgelopen 10 jaar elke dag mee bezig heb gehouden:

 • Wij bieden perspectief voor jou en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt
 • Een punt op je carrière of arbeids horizon
 • Je word zelf creatief met gewenste resultaten.
 • De focus ligt op jouw wensen en doelen.
 • Of je nu gaat solliciteren of zelfs (modern) wil gaan ondernemen dat maakt geen verschil. Dit Trainings programma werkt op beide net zo goed!

 • Geen geklooi  met sollicitatiebrieven en het maken van een CV. Je krijgt een helder inzicht wat belangrijk is.
 • Dit Trainingsprogramma is volledig in lijn met wat er door werkgevers en verzekeringen wordt gevraagd en in juiste balans met wat jij wenst en kunt als klant ——-en/of als doelstelling hebt.

 

“Als het zo simpel is…
Waarom doet iedereen dit dan niet?”

Dit is toch wel dé Hamvraag… Waarom doet niet iedereen dit?

Je kent het misschien wel, je hebt een goede baan maar je haalt geen voldoening meer uit je werk, de inspiratie en energie beginnen te borrelen en je wilt aan de slag om dit idee van een andere baan die bij je past werkelijkheid te laten worden maar dan stuit je op tijd tekort of onzekerheid van wel of geen vast contract.

Je kent het misschien wel, je bent werkeloos hebt een WW- uitkering en je bent verplicht op 1x per week te solliciteren. Je hebt het gevoel dat het UWV of welke verzekering dan ook op je nek zit om spoedig aan het werk te gaan.  De inspiratie en energie beginnen te borrelen om aan de slag te gaan om dit idee van een baan die bij je past werkelijkheid te laten worden maar dan stuit je op tunnelvisie, (faal)angst en onzekerheid of dit programma voor jou ook gaat werken.

Er is niets meer frustrerend en moordend voor je inspiratie, voor je inkomen dan worstelen met de (faal) angst om je plannen actief uit te voeren. Denk hierbij aan het opzetten van een goede structuur, (nieuwe) talenten bij jezelf ontdekken, dromen realiseren, affiniteiten onderzoeken, het toepassen van je talenten enzovoorts…

Jij als werkzoekende wil je focussen op jezelf en op de arbeidsmarkt en niet op de rompslomp er omheen…

 

Ons programma is niet voor iedereen geschikt vanwege de volgende feiten: 

 • Een gebrek aan een goede, stimulerende omgeving
 • Een gebrek aan wilskracht en doorzettingsvermogen

Er is in mijn ogen één hele belangrijke factor wat voornamelijk verantwoordelijk is voor het feit dat zoveel mensen die werk zoeken worstelen op de arbeidsmarkt en niet succesvol zijn in het vinden van een baan of passende baan. En dat is het gebrek aan zelfwaardering en vertrouwen dat je een waardevol persoon bent. Dit kan je succes op de arbeidsmarkt letterlijk maken of breken…Bepalen of beperken? ????????

 

Wat onderscheidt dit  Loopbaan programma van een “gewone” Loopbaanprofessional ?

  • Bij de meeste re-integratiebureaus is de Loopbaanprofessional geen ervaringsdeskundige.  En werk je veelal met coaches die in dienst zijn van een bureau en de opdracht hebben om je z.s.m. aan het werk te krijgen. Het gaat hierbij alleen maar om te scoren.
  • Er zijn ook re-integratiebureaus die werken met de zzp-er. Ook in dit model laat de gemiddelde zzp-er zich soms koeieneren door een re-integratiebureau met ongepaste contracten waardoor het soms ten koste gaat van de wensen en positieve resultaten van de klant richting passend werk.

 

 • Dit Trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor mensen van alle leeftijden en overtuigingen zonder werk en werkzoekend zijn, ondernemers en voor werkzoekende van baan naar baan.
 • Alles wat je dus leert over het vinden van een “baan dat bij je past” van mij of welke andere Loopbaanprofessional van het Passend Werk Tips- Team kun je direct toepassen, overal is al over nagedacht!
 • Je hebt met dit model de ideale combinatie van coaching/training, kennis en begeleiding om succesvol te zijn in het vinden van een baan die bij je past.
 • Met dit Trainingsprogramma kun je letterlijk binnen enkele dagen gedegen vol vertrouwen aan de slag naar de onderneming of de baan die bij je past !

 

Quote:

We willen altijd iets doen als iets niet moet en vooral niets doen als er echt iets moet !  Hendrik Kooij

 

De ervaringen van anderen

Hoi Angélique,

Namens deze weg wil ik je bedanken voor je geweldige begeleiding naar een nieuwe baan. Het uiteindelijke doel is bereikt.

Jammer genoeg is de re-integratieperiode nu voorbij, want het was fijn om met jou samen te werken, en dat zal ik zeker gaan missen.

Je bent zeer bekwaam in je vakgebied en je prettige manier van benaderen, omgaan met mensen, en duidelijk bespreken en snel vastleggen in de rapportages is geweldig.

Jij zat er boven op en er ontging je niets in het proces.

Ik zal je dan ook zeker aanbevelen bij nieuwe re-integratie gevallen, omdat ik weet dat die adequaat, en op een prettige manier geholpen zullen worden door jou.

Ik houd je op de hoogte van het verdere verloop en we spreken elkaar zeker nog.

Succes met de volgende re-integraties.

Met vriendelijke groet,

Theo van D.

Veldhoven

———————————————————————

Middels deze brief laat ik weten dat ik tevreden ben over mijn Loopbaanprofessional Angélique Van Gils

Dankzij haar bereik ik een doel omdat zij mij in mijn doel laat geloven en mij dus zelfvertrouwen geeft.

Om echt iets te bereiken, moeten we eerst onszelf leren kennen om te weten wat we willen en wat we kunnen.

Angélique heeft mij hiervoor dan ook de ruimte gegeven om een bewustwordingsproces op gang te zetten waarbij ik mijn mogelijkheden en beperkingen leer kennen.

Nadat ik in staat was objectiever te denken en mij vrijer te bewegen, kon ik mijn gevoelens van angst en wantrouwen overwinnen en kreeg ik meer vertrouwen in mijzelf en in mijn omgeving.  Hetgeen op zijn beurt weer de wisselwerking tussen mij en mijn omgeving positief beïnvloedt en mij dichter bij mijn doel brengt.

Deze positieve denkwijze heeft mij rust en vertrouwen gegeven.

Dankzij Angélique heb ik mijn doel kunnen stellen dat voor mij ook inderdaad bereikbaar is omdat ik mij nu bewust ben van iedere stap die mij dichter bij een vaste baan brengt.

Mevrouw C. Larry- Pluijms

Eindhoven

 

Hallo Angélique,

Via deze wat onpersoonlijke weg, wil ik je bedanken voor wat je voor mij gedaan hebt.  De pittige gesprekken gaven mij desondanks toch veel inzicht in hoe ik naar de wereld kijk en heeft het mij stiekem toch beetje doen veranderen in een positiever persoon.

Vooral de HeartMath methode heeft  mij ervan bewust gemaakt dat je ook op een andere manier door het leven kan stappen, en dat is een stuk prettiger heb ik ervaren.

Nogmaals bedankt voor wat je voor mij gedaan hebt en ook voor de  leuke gesprekken die we hebben gehad.

Hartelijke groeten, ook namens mijn vrouw,

Jan v. H.

Eindhoven

 ————————————————————————-

*** Van verleden tot heden *** 

Ook ik kwam aan de beurt, in het begin helaas, zeker niet liefdevol gekleurd. Ik had mezelf al jaren te veel tekort gedaan, maar door deze vrouw ben ik veel sterker in mijn schoenen gaan staan. 

Lang verborgen gevoelens in mijn, kwamen door haar opnieuw naar boven, vaak moeilijk te bevatten en soms niet te geloven. 

Voor haar hulp zal je open moeten staan, en alles willen delen, maar denk eraan, “het is voor mezelf”, en je wilt toch helen ! 

Ik ben de uitdaging met haar aangegaan voor een geruime tijd, het heeft me nu al veel opgebracht en kijk, dat negatief gedrag, dat raak ik al kwijt. 

Zij weet telkens weer een juiste snaar te raken in emoties en gevoel, dat is vaak moeilijk voor de geest, maar “het is voor mezelf”, dus een goed doel ! 

De vragen over jezelf, zetten je echt aan het denken, het einddoel is, jezelf meer waardering, voldoening, en innerlijke rust gaan schenken. Door haar is mijn kijk op de wereld verandert in meer positieve zin, dat is een goed teken want ik zit er tenslotte middenin.

 Angélique is een mooie waardevolle persoon in puur natuur, praat eens met haar met open gedachten, maar zet zeker géén muur ! 

Ik probeer zoveel mogelijk van haar op te steken, de geleerde positiviteit geeft me nu al wat humoristisch en ondeugende streken. Graag ben ik bij haar in de leer gegaan. Zo groei IK naar een waardevoller bestaan.

Het toejuichen van negatieve frustraties, wie had dat ooit gedacht, maar ik doe het nu en het werkt, dat had ik niet verwacht.

Ook autoriteiten stellen voor jezelf gaf me een tik of een mep, maar ik vergeef mezelf dat ik nog niet alles vergeven heb.

Natuurlijk moet er gaanderweg nog veel worden geleerd, maar door het volgen van haar cursussen, voel ik me al vereerd. Vele oefeningen zijn me al opgedragen of toegespeeld. Door deze te doen, zijn er al vele kleine wondjes die ik had, geheeld.  Zo mee en dan had ik wel last van emoties, angst ofwel schrik, maar het gaat erom, “Het belangrijkste ben ik “. Dus ook voor mij waren veel dingen nieuw of een uitdaging, ik laat dit dus niet uitlopen in een nieuwe vervaging.

Zoek je begeleiding voor lichaam en geest op niveau en toch wel een beetje chique, dan heeft u hier de juiste persoon gevonden, die de naam draagt “Angélique”.

Haar werk, wat ze echt met een warm hart en veel liefde voor je doet, schrik niet te vlug terug, op het eind voel je jezelf opgelucht en heel goed ! 

Door haar begeleiding voel ik me meer waardevol en ook veel meer mans. Wilt u dat ook dan zeg ik je, “Grijp die kans” !

Toch komt deze rijm tot een eind, ook al is wellicht niet alles te snappen. Deze rijm is geschreven door een klant, genaamd “S. Verhappen”.

Zo zie je maar, ze heeft ook een dichter in me wakker gemaakt !

 

S. Verhappen, Valkenswaard

NU is de tijd !

 

Dit is echt de tijd om met ons aan de slag te gaan.          nu-is-de-tijd klokfoto

Tegenwoordig is er ruimte voor de nieuw (moderne) ondernemers en Passend Werk voor werknemers !

Iedere gemotiveerde, moedige werknemer, moedige startende ondernemer met lef, passie, geloof en vertrouwen. Of je nu een baan zoekt vanuit een uitkering, zelfstandig wil gaan ondernemen of van baan naar baan.  NU is echt de tijd om te winnen !

 

Dit programma ” Passend Werk”: is niet voor iedereen geschikt !!!

 • Niet geschikt voor twijfelaars.
 • Niet geschikt voor de jamaarist die denkt in moeilijkheden
 • Niet geschikt voor mensen die denken alles al te weten.
 • De juiste kandidaten zijn doeners i.p.v. alleen bedenkers.
 • De juiste kandidaten zijn mensen die vooruit willen in het leven.
 • De juiste kandidaten zijn mensen die gemotiveerd zijn.
 • De juiste kandidaten willen leren !
 • De juiste kandidaten zijn “open minded”.
 • De juiste kandidaten willen richting geven aan hun eigen leven.
 • De juiste kandidaten willen angst omzetten in vertrouwen.
 • De juiste kandidaten willen hun potentieel maximaal aanwenden.
 • De juiste kandidaten willen met plezier naar hun werk gaan.
 • De juiste kandidaten zijn open en eerlijk.
 • De juiste kandidaten willen hun doelen bereiken.
 • De juiste kandidaten willen kennis en nieuwe vaardigheden opdoen.
 • De juiste kandidaten hebben wilskracht en doorzettingsvermogen.
 • De juiste kandidaten willen zich persoonlijk ontwikkelen.
 • De juiste kandidaten zijn werkeloos en willen graag een baan.
 • De juiste kandidaten zijn werkeloos of hebben een baan en willen (modern) gaan ondernemen.
 • De juiste kandidaten hebben een baan maar moeten van baan naar baan worden begeleid. (middels outplacement of 2de spoortraject)
 • De juiste kandidaten hebben uitdagingen op het werk en willen ondersteuning om tot inzichten en oplossingen te komen.
 • De juiste kandidaten zijn geen twijfelaars kiezen voor persoonlijke training en gaan ermee aan de slag !

Je bent nu op de hoogte wie onze klanten zijn en wat onze werkwijze is. Wil je meer informatie of een intake gesprek, bel: 06-161 387 43 of vul hieronder je contact gegevens in.

Contact

Klik gerust eens door onze categorieën heen: